Sista omgången avklarad!

Den sista allsvenska omgången på Grötö är avklarad och därmed den första SeglingsAllsvenskan i historien.

Allsvenska segrare blev KSSS, följt av Ekoln Segelklubb från Uppsala. Hela tabellen hittar du HÄR

Grötö omgången var stentuff, där många lag hade riktigt bra seglare på plats. Vi i Team Jungfrusund Ekerö BK kom väl förberedda och gjorde vad vi kunde. Grunderna satt där med båthantering, sedan vi inte det där lilla extra för att kamma in extra poäng här och där, det blev stolpe ut istället. Det gjorde att det resultatmässigt blev en blygsam 17e placering. Totalt hamnar vi också på en 17e plats i Allsvenskan, vilket gör att vi måste var bland det 3 i det kval som går i Båstad den 9-11 oktober för att vara med igen 2016.

Självklart tror vi på oss själva och deltar i kvalet i Båstad och siktar på att vi deltar i Allsvenskan även 2016!

Så fortsätt att följa teamet här på vår teamsida!

 

 

Kommentera